hits

mai 2014

Dette skjer på veien til suksess

1. Du mister venner

2. Du tror du blir gal

3. Du vil føle smerte

4. Du lykkes nesten i å snakke deg ferdig med det du gjør, mange ganger. 

5. Du kommer til å tape penger

6. Du kommer til å gråte

7. Venner å familie kommer ikke til å støtte deg

8. Du kommer til å tvile på deg selv, mange ganger

9. Du kommer til å legge til deg mange rare vaner

10. Dine omgivelser kommer til å gjøre deg deprimert, uten grunn

11. Det kommer til å være verdt det

Your arse is mine bil mrk. Facebook

Som alle bedrifter er også Facebook avhengig av å tjene penger, noe de ikke gjør i dag. Det kan godt hende de tjener nok penger til å forsvare driften og utviklingen av dagens organisasjon, men de tjener ikke nok penger til å forsvare den vanvittige prisingen av selskapet. For å bøte på dette, arbeider facebook kontinuerlig for å finne nye og effektive inntektsstrømmer. Det siste, i en serie av ulike grep, er noe jeg finner urimelig arrogant i forhold til de bedriftene som benytter facebook som et av sine markedsføringsverktøy.

-De fjerner den organiske distribusjonen av dine innlegg på dine facebook sider

Når du poster noe på din side, så vises det for ca. 6% av de som liker siden din (organisk distribusjon,) ned fra 12 % i oktober 2013, og skal ifølge kilder nær facebook ned til 0% i løpet av kort tid. 

Som om ikke begravelsen av den organiske distribusjonen var nok, noe som på egen hånd gjør Facebook til et veldig dyrt markedsføringsverktøy, er det nå også i ferd med å utvikle seg til et meget komplisert verktøy på grunn av «svindel med likes.» Enkelte bedrifter har funnet ut at så mye som 40% av de som liker bedriften er falske profiler som ligger i helt andre land og markeder enn de bedriften har sine operasjoner i. Med andre ord har bedrifter investert tid og penger i å bygge tilhengerskarer som de ikke når og i mange tilfeller, når andre som de ikke har noen interesse av å nå  

-Du når ikke de du skal, de som liker deg vet ikke hva de har likt, prisene øker og en stor del av av treffene, er svindel

Facebook innførte automatisk avspilling av videoer for 3-4 mnd siden. Samtidig med det begynte forhandlingene med ulike større reklameaktører om muligheten til å kjøpe video annonsering. Det betyr at forbrukeren får automatiske avspillinger av reklamevideoer i feeden sin.

Facebook fjerner nå muligheten til at du kan velge hva du vil se i feeden også, toppnyheter eller siste nytt. Nå vil facebook bestemme hva du skal se, foreløpig er dette kun på applikasjonen til iPhone, men implementeres snart på resten av plattformene også.

Facebook vil også at din kommunikasjon skal gå gjennom deres messenger applikasjon, noe som gir dem muligheten til å gjøre profileringsjobben, segmenteringen av deg som bruker, bedre. Fordi de da unngår de ulike lagring og data direktiver som kan gi begrensinger om alt var i samme applikasjon.

- Fra et forretnigsståsted er det ingen tvil om at Facebook vil kunne tjene mer penger på den nye strukturen, utfordringene er om de får med seg brukerne.

Konsekvensen for meg er:

1. Jeg kan ikke kan bruke facebook til å kommunisere direkte med mine venner.

2. Jeg når ikke mine venner med mine oppdateringer.

3. Jeg får ikke oppdateringer fra de sidene / vennene jeg ønsker

4. Alt jeg får i min feed er reklamefilmer og 2-3 dager gamle populære hendelser (gjerne sponset)

Da ser ikke jeg noe stort poeng i ha facebook lengre. 

Du finner mer informasjon om påstandene i bloggposten her: 

http://www.business2community.com/facebook/facebooks-organic-reach-decline-respond-4-steps-0867845#!Pwjse 
http://www.marketingprofs.com/opinions/2014/24453/why-facebooks-video-autoplay-is-great-news-for-marketers
http://www.iphonehacks.com/2014/05/access-most-recent-newsfeed-facebook-ios.html http://www.businessinsider.com/facebook-advertising-fake-likes-2014-2  
http://venturebeat.com/2014/05/08/what-declining-reach-rising-click-fraud-skyrocketing-prices-mean-for-facebook-advertisers/

Når bekymringene er verre en problemene

En kjent psykolog gikk rundt i et forelesningssalen under et seminar om stresshåndtering. Plutselig løfter hun opp et glass, snur seg mot publikumet og kursdeltagerne i salen. De venter på det vanlige spørsmålet om glasset er halvfullt eller halvtomt, istedenfor spør hun; Hvor tungt er dette glasset med vann?

Flere av publikummerne svarte og svarene varierte fra 15 gram til en halv kilo. 

Psykologen sier da at den absolutte vekten er uinteressant, fordi hvor tungt glasset kjennes er helt avhengig av hvor lenge jeg skal holde det på strak arm. For eksempel, om jeg holder det i et minutt, så er ikke det noe problem. Om jeg holder det i en time, vil det gjøre vondt. Om jeg holder det i en dag, vil armen føles nummen og paralysert. Det alle tilfellene har til felles er at vekten på glasset ikke endres, men at jo lengre jeg holder det, jo tyngre blir det.

Så fortsatte den kvinnelige psykologen, stress og bekymringer er på mange måter det samme som det glasset med vann. Om du tenker på problemene dine en liten stund, så går det greit. Tenker du på de litt lengre så begynner det å gjøre vondt. Om du bekymrer deg hele tiden, da blir du nummen, paralysert og får lite gjort.

Så avsluttet hun med å si, husk å sette glasset ned.  

* Dette er en vandrehistorie fra nett, men eksemplet er bra og holder vann. Ikke la bekymringer ødelegge livet ditt.

Bill Gates' 10 regler for suksess

Det er mye som kan sies om Bil Gates, noen elsker mannen og andre hater han. Men i en tale han ga på en amerikansk ungdomsskole, delte han litt av sin erfaring og ting han mente var viktig men som mange ikke lærte.

1. Livet er ikke rettferdig, venn deg til det, det kommer ikke til å endre seg.

2. Verden bryr seg ikke om din selvfølelse, den forventer at du skal gjøre noe, før du føler deg fornøyd med deg selv.

3. Du kommer ikke til å være daglig leder, tjene 1 000 000 i året og få fri telefon og data i din første jobb.

4. Om du tror lærerne dine er strenge, vent til du får en sjef. 

5. Å jobbe på McDonalds er ikke under din verdighet, dine besteforeldre, så på en sånn jobb som en kjempemulighet,       du bør gjøre det samme. 

6. Om du roter ting til for deg selv, så er det ikke alle andre sin skyld, spesielt ikke dine foreldre. Slutt å syt å gjør noe med det i stedet for. 

7. Før du ble født, var dine foreldre alt annet en kjedelige. De ble kjedelige av å betale dine regninger, vaske dine klær og lytte til deg fortelle hvor kul du er. Så før du løper ut for å redde regnskogen fra parasittene som dine foreldre er, prøv å rydd rommet dit først.

8. På skolen så lærer du lite om vinnere og tapere. Men i virkeligheten skilles det hele tiden. På skolen så får du ta eksamener helt frem til du får det til, i virkeligheten får du ikke det og styrker du er du ferdig. 

9.Det er ingen sjefer eller bedrifter, som tar regningen for at du skal finne deg selv. Det må du gjøre på fritiden.

10. Det du ser på tv er ikke virkelig. I virkeligheten må man faktisk forlate kafeen og gå på jobb. 

Om du er enig i dette, er det bare å dele

5 regler om livet du bør lære så tidlig som mulig

Å gjøre feil, er ikke farlig. Å gjøre feil er læring, det er en investering i egen utvikling. Og det er første steget på stigen til suksess. Uten feil, vil du aldri kunne utelukke alternativer, feil gir deg sikkerhet og trygghet på det du gjør. Det har blitt sagt at suksess ofte oppleves som et løp, hvor det gjøres feil på feil, på feil til du plutselig har passert mål linjen og har lykkes. Jeg er enig i det. Feil du ikke lærer av eller tar til deg derimot, det er bare vondt. Så her er 5 tips du kan bruke for å gjøre mindre feil

1.Stol på deg selv

På denne bloggen er dette et mantra. Du kjenner deg selv best, fine behov, ønsker og lyster. Hvis ting, situasjoner eller valg ikke føles riktig. Ikke gjør det. Statistikk viser at i 80 % av alle tilfeller har magefølelsen din rett, stol på deg selv. 

2.Ta deg tid 

Ta den tiden du trenger. Om noen stresser eller maser, det er ikke ditt problem. Du skal leve med det valget du tar, du må håndtere konsekvensene og du må kunne stå for det. Føler du at det er vanskelig, les punkt 1 på nytt.

3.Ikke bruk tid på feil mennesker

Selger du epler og variasjoner av epler. Omgi deg med mennesker som kan epler og handler med epler. De som arbeider med flydeler kommer aldri til å kjøpe epler av deg uansett. Så såfremt du ikke har en annen agenda, vil du kaste vekk tiden din, selv om du har gode argumenter for eplets fortreffelighet. 

4.Det at du vil, betyr ikke at det skjer.

Jeg vill at RBK skal vinne fotballkamper, jeg vil ha mer solskinn og jeg vil få mer laks når jeg fisker. Det betyr ikke at det kommer til å skje. Tzun Tzu sa, velg dine kriger. Ikke kast vekk tid og energi på å slåss kriger og slag som ikke kan vinnes. Aksepter det som en del av livet ditt, å gå videre. 

5.Lurer du på noe, så spør

Jeg hørte at hun sa til henne at du hadde sagt at det skulle være sånn. Det er ikke bra kommunikasjon. Ta telefonen, ring personen si hva du mener eller spør om hva de mener. Misforståelser er bortkastet tid. Epost er sjelden en god løsning, da man / jeg / du ofte svarer på de vi tror er misforståelsen, ikke nødvendigvis det som er det. 

*Inspirasjon til denne bloggposten er hentet fra Business Insider